Deep Pan Pizza

Opskrift på smagfulde Deep Pan Pizzaer – pizzadej inkluderet i opskriften.

Dej:
50 g gær.
3,5 dl vand.
1 tsk salt.
8 dl pizzamel.
2 dl olivenolie.

Forslag til fyld:
Man vælger selvfølgelig selv fyldet, men det kan anbefales at bruge pizzasauce, mozzarellaost, frisk skinke, cocktailpølser, ananas og lidt rucolasalat på toppen som billedet ovenfor.

Varm vandet op til det er fingervarmt (37 grader).
Smuldrer gæren i en skål og opløs den med vandet.
Tilsæt pizzamel, salt og olie. Bland det sammen og ælt dejen på et melet bord.
Lad dejen hæve i ca 45 minutter under et viskestykke.
Brug hævetiden til at varme ovnen op til 250 grader og forbered alt det fyld du vil have på.
Når dejen er hævet ælter du den lidt mere og ruller den ud på bagepladen.
Kom fyldet på og bag pizzaen på en pande i ca. 15 minutter hvorefter den sættes i ovnen for at få toppen sprød. Husk at bruge godt med olie på panden så dejen ikke sætter sig fast.

På billedet ovenfor ses pizzaen med et lag af mozzarellaost skåret i skiver før den bliver bagt på panden.

Andet forslag til fyld: pizzasauce, mozzarellaost olivenolie, skinke, ananas, majs, oregano og tunfisk som på billedet nedenfor:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>